2010. december 11., szombat

rájöttem a jelszóra:)

Juppi...végre sikerült rájönnöm a jelszavamra amivel be tudok lépni a blogra:)
Szóval épp Magyarországon ücsörgök...nagyon mozgalmas és bonyolult volt az utazásom idefele..nem jártak a vonatok,a busz késett 1 órát és a menetideje is 1 órával több volt. Mindkét repülőm késett 1-1 órát majd mint hab a tortán elkeverték a bőröndömet vagyis nem elkeverték hanem konkrétan nem sikerült elindítaniuk Edinburghból :) A lényeg,hogy 4 napos késéssel,de utolért!
Az ittlétem pedig nagyon jól telt,bár sajnos alig tudtam barátokkal találkozni mert valami csoda folytán iszonyatos nagy ,,időszűkületben" vagyok és észre se veszem,hogy telnek a napok.
A család nagyon édes Dávidtól meg egyenesen be vagyok halva!! Olyan fura,hogy máris eltelt a hét és holnap hajnali 4:30kor újra búcsút intek mindenkinek...többen kérdezték,hogy mikor jövök megint...hát fogalmam sincs.
Meg persze pár embernek sikerült rákérdeznie,hogy és akkor most hova adom be  a felvételimet stb...én meg csak ,,passz..hagyjatok békén!!!" Annyira nem tudom...egyszerűen nem látom a jövőt csak tudom,hogy most boldog vagyok és életemben először a jelenben élek tervek nélkül,amit többek között még iszonyatosan élvezek is :D
Mint már említettem holnap hajnali 4.30kor megyek el itthonról és amennyiben semmi sem fog késni (amit kötve hiszek) akkor este 8-ra haza is érek a másik hazámba. Ha késik a repülő,a busz vagy a másik busz akkor nem tudom,hogy mi lesz...
Most zárom soraimat mert felébredt Dávid de biztosan írok majd az utamról!!!