2010. november 5., péntek

Francia néptánc

Ma este 2 órán át francia néptáncot táncoltam és be kell,hogy valljam ez is lassú,mint a skót tánc.
Elhatároztam,hogy pár hét múlva tartok egy magyar néptánc estét...csak még gyűjtenem kell az erőt és az energiát,mert egyedül megcsinálni nem is olyan egyszerű:)

Go to Edinburgh...

Jelentem holnap reggel vonatra majd buszra szállok és elindulok felfedezni Edinburghot egyedül:)
Ma  csodaszép nap volt itt...délelőtt hétágra sütött a nap. Futottam is 40 percet a napsütésben...nagyon jó volt!!!
Szép hétvégét mindenkinek...legkorábban szerdán jelentkezem :P

2010. november 2., kedd

Csak etős idegzetűeknek...


Ma volt purpose(cél) work-om  és csoda dolgokat éreztem,majd fogalmaztam meg: )
Az elején vissza kellett tekinteni az elmúlt fél évre…fél évvel ezelőtt szakítottunk életem első szerelmével,épp az érettségi közepén jártam…s 6 hó alatt 180’-ot fordult a világ velem! Letértem az apu által hívott ökörcsapásról,hogy keressem a saját utam. Most nem egy kijelölt úton járok a többiekkel,hanem egy egyedi úton.

Képben úgy fogalmazódott meg bennem (rajzoltam is),hogy mindenki a hegytetőre felé tart. Van egy kijárt ösvény,ahol szinte mindenki jár. De én épp egyedül bolyongok, ösvény nélkül a gyönyörű erdőben… nagyon színes a világ, rengeteg lehetőséggel és én választhatok belőlük…van lehetőségem választani és ez egy óriási csoda!!!!

Most az érzem,hogy jó úton vagyok és nem érzek semmi mást csak nagyon mély békét, nyugalmat és szeretetett magam iránt: )

Bioneers

Most épp Bioneers konferencia van itt 4 napig. A világ összes tájáról jöttek ide előadók és érdeklődök és én is kaptam 2 jegyet rá: ) Így részt tudtam venni az előadásokon vasárnap és ma délelőtt is. Azóta sikerült szereznem még egy jegyet,így remélem a mai esti ünnepi záráson és ünnepségen is ott lehetek. Bár egy valami keresztülhúzhatja a számításaimat,az hogy kedd esténként LCG-s csoport idő van…de nagyon remélem,hogy kihagyhatom. Nemsokára találkozom a LCG vezetőjével és a másik 3 önkéntessel,mert ma du beszélni fogunk arról,hogy ki miért van itt…annyira nem várom…

2010. november 1., hétfő

Hugi szülinapja nélkülem

Drága tesómnak élete első nélkülem ünnepet szülinapja volt pénteken. 8éves már...szinte tegnap tudtam meg a hírt,hogy egyáltalán új tesóm lesz...valaki lopja az időmet!!! :) Beszéltem vele telefonon és énekeltem is neki :)

óraállítás

Az óraállításnak köszönhetően itt már 5kor korom sötét van pedig még csak október vége van...mi lesz itt december közepén?! :)

Az élet oly szép :)

Szépséges napot mindenkinek.
Nem tudom,hogy otthon kinek milyen kedve van de én nagyon kis boldog vagyok...ne kérdezzétek,mert nem tudom,hogy miért csak egész álló nap mosolygok és boldognak érzem magam:)
Ma egy hónapja,hogy skót lányzó vagyok...fura mert néha sokkal többnek érzem,néha meg rádöbbenek,hogy már ennyi ideje itt vagyok?!
Tegnap este megtaláltam egy cd-t amit magammal hoztam. Szóval tegnap este és most is éppen Zoránt hallgatok :)
A kezem s enem jobb,se nem rosszabb..stagnál.így alig tudok dolgozni..
Sok puszi mindenkinek és juppi-juppi-juppi :):)